Bi Liljeteg

Jag har suttit och funderat över denna ”gästbok ” sedan jag fick
mail från Stefan Diös igår. Har gått in på hemsidan och ut igen ett antal gånger och
VARJE gång är det någon som skrivit något som är så bra så bra…..

Vad kan jag skriva? Allt verkar så trivialt på något vis.

Jag kan, t ex, berätta om när Olsson passade min katt en gång när jag var bortrest och han förvandlade min alldeles vanliga huskatt till en stor, lat och otroligt bortskämd lyxlirare vid namn Misse?! (katten fick ju äta från matbordet eftersom Olsson inte kunde böja sig ordentligt för att ösa upp mat i skålen som stod på golvet) Snacka om att Misse satt framför ytterdörren i flera dagar efter jag kommit hem -och väntade på Olsson!

Tänker på när vi var i Vegas och alla dealers som Olsson kom i kontakt med aldrig ville sluta tala med honom för han var så otroligt trevlig/rolig/galen ….frasen ”att hålla hov ” fick en helt ny innebörd för alla som var närvarande -Olsson var ”The King ” på ”Four Queens ”
Olsson och Jan Clemtsson vid Four Queen´s blackanbord på morgonkvisten…drickandes irishcoffe som om det vore vatten…(de trodde de var ”gratis ”)…och stålarna rann också som vatten mellan deras fingrar……vi andra undrade bara hur de klarade av att genomföra detta spektakel natt efter natt.

Tänker på ALLT som vi gjorde i Las Vegas på just den resan som alla hans vänner hade samlat ihop till när han fyllde 30 år. Jag är glad att han fick göra den resan tack vare ER!

Jag minns Olssons försök att sopa igen spåren efter att han mitt i natten småätit av maten som jag gjort i ordning till dagen efter (vid pokerturneringarna i Malmö) trots varningstexterna som uteslutande handlade om Lizzy Borden. Att det sedan såg ut som om en hord elefanter klampat omkring i lasagnen..ja, det fick man tåla…vad skulle man säga? Det gick liksom inte att säga till på ”skarpen ” när det gällde Olsson.

Nä, Olsson var så förbaskat rolig och klok.
Tänk bara att han ”får ” Diös till att dricka öl på söndag!!!!!
Ojoj, som Olsson skall skratta!!!!

Bisan